Over ons

Puur én eerlijk eten

Het Weidehuus is in 2022 opgestart als samenwerking van diverse boeren en ondernemers. De vraag naar eerlijk eten en kwalitatief goede voeding zonder onnodige toevoegingen groeit. Het bundelen van krachten en kennis vanuit diverse vakgebieden is dé perfecte manier om daar op in te spelen. De gedeelde passies tussen onze partners versterkt de kernwaarden: een zo kort mogelijke voedselketen, met eerlijk eten en pure smaken. Onze grootste partner? Dat is de natuur zelf. We hechten veel waarde aan het milieu, duurzaamheid en het welzijn van onze dieren.

Het assortiment dat wij aanbieden is met veel zorgvuldigheid geselecteerd, waarbij we op zoek zijn gegaan naar het verhaal achter onze producten. Bij ons kun je niet alleen terecht voor een stukje vlees, groenten of zuivel. Hier vind je alles wat je nodig hebt: van de beste bereidingswijze, tot aan de lekkerste smaakcombinaties en recepten. We maken gebruik van wat de boer weet.

Het Weidehuus wordt gerund door Bert-Jan en Manon Kloosterman. Dit echtpaar stapte in 2019 over van een melkveehouderij naar een duurzaam boerenbedrijf met Aberdeen Angus koeien. Nu gaan wij een nieuw avontuur aan: ‘t Kokhuus omtoveren tot een boerderijwinkel, waar het verhaal van de boer echt tot leven komt.

Met veel enthousiasme kijken wij uit naar de opening in begin april. Wij verheugen ons erop om iedereen kennis te laten maken met dit mooie concept! Benieuwd geworden? Volg ons via social media en blijf op de hoogte van de vorderingen van het Weidehuus. En wie weet tot snel!

Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00